Iedereen met een eigen bedrijf is op de hoogte van het belang van goede boekhouding. De financiële administratie moet zo overzichtelijk mogelijk zijn en moet foutloos gebeuren. Om die reden kan boekhouden een behoorlijke uitdaging zijn voor ondernemers en is het erg van belang dat het op de juiste manier gebeurt. Gelukkig zijn er boekhoudprogramma’s die ondernemers helpen, wat het proces een stuk makkelijker maakt. Een voorbeeld van deze boekhoudprogramma’s is Jortt. Ben jij ook zo benieuwd naar de boekhoudbot Jortt? In deze Jortt review lees je er alles over: van de voor- en nadelen tot voor wie het programma geschikt is.

Wat voegt Jortt toe voor jouw bedrijf?

Zoals al eerder benoemd; overzichtelijke boekhouding is essentieel voor ieder bedrijf. Een boekhoudbot zoals Jortt kan ondersteunen in het efficiënter uitvoeren van de boekhouding. Jortt zorgt voor een overzichtelijk dashboard, waarin je alles kunt zien wat van belang is voor jouw bedrijf. Het houdt alles in de gaten, inclusief de nieuwste belastingwetten. Daarnaast kun je bonnen uploaden en versturen door middel van de app. Een nadeel is dat je maandelijks moet betalen en de app minder uitgebreid is ten opzichte van de concurrenten van Jortt.

Is Jortt geschikt voor jouw bedrijf?

Het besproken programma van Jortt is te verkrijgen in vier verschillende soorten, wat ervoor zorgt dat het programma geschikt is voor een breed scala aan ondernemingen en ondernemers. Je kunt dan ook zelf bepalen voor welk pakket je gaat, afhankelijk van het soort onderneming. Zo is er een pakket speciaal gericht op de beginnende ondernemer. Hierin wordt een kleiner deel geautomatiseerd en kun je rustig aan meer leren over ondernemen en boekhouding. Heb je meer administratie? Dan kun je voor een duurder pakket kiezen, waarmee je meer uit handen geeft. Hoe duurder het pakket, hoe meer er geautomatiseerd wordt en hoe meer je dus bezig kunt zijn met andere zaken.