Boekhouden. Een ingewikkeld en langdurig proces. De kleinste fout kan er al voor zorgen dat uw administratie niet meer klopt. Wanneer u uw administratie uit handen geeft aan een Administratiekantoor uit Zeist, houdt u tijd over voor andere belangrijkere zaken. Zo kunt u zich weer richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. De boekhouder zorgt er namelijk voor dat uw administratie dop orde is en u direct inzage heeft in uw exacte financiële situatie. Daarnaast kan de boekhouder u waarschuwen wanneer er onregelmatigheden ontstaan in de boekhouding. En u er op attenderen wanneer het tijd is om te investeren.

Wat kan een administratiekantoor voor u doen?

Volgens een Boekhouder uit Nieuwegein kunt u een om vele redenen een administratiekantoor inschakelen. Ook kan een boekhouder u voorzien van financieel onafhankelijk advies. Daarnaast kan een administrateur u helpen met het doen van belastingaangiften. Zo komt u nooit voor een onaangename verrassing te staan wanneer er weer eens een blauwe brief op de mat ligt. Daarnaast kan een boekhouder een jaarverslag voor u samenstellen. Een jaarverslag geeft een goed beeld van de beleidsontwikkelingen binnen een bedrijf. Wat kan een administratiekantoor nog meer voor u betekenen? Een kort overzicht:

  • Online boekhouding
  • Bijhouden financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • Controleren van de administratie
  • Debiteuren beheer

Waar moet een goede administratie aan voldoen?

Volgens een Boekhouder uit Gouda voldoet een administratie verschillende eisen. Zo is het van belang dat u diverse documenten voor langere tijd moet bewaren, de bewaarplicht. In een goede administratie wordt direct duidelijk welke rechten en verplichtingen het bedrijf heeft. Denk daarbij aan contracten, overeenkomsten en jaarverslagen. Daarnaast moet u alle administratie bewaren die voor belastingheffing nodig zijn, denk aan facturen, debiteuren- en crediteurenadministratie. Daarnaast dient de administratie op korte termijn te controleerbaar te zijn. Het bijhouden van een goede administratie kost dus veel tijd en inspanning.